Lysmårens Cirkel – Stenene i skoven

kr. 199,00

Lysmårens cirkel udkommer på Bogforum d. 5. november 2021. Tatiana Goldberg har her mestret en fantasybog, hvor man bare ikke kan vente på to’eren.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Lysmårens cirkel,Tatiana Goldberg har her mestret en fantasybog, hvor man bare ikke kan vente på to’eren.

Simon kunne have svoret på, at tågen inde i glasset bevægede sig. At den snoede sig langsomt rundt. Som noget levende. Han fjernede sin finger fra glasset og rykkede væk fra bordet. “Hvad laver du”? Alex så forundret på ham. “Der er noget galt”! Simon bakkede helt op mod sofaen og slå armene om knæene. “Glasset er ikke tomt”! Pludselig ramte et kraftigt vindstød hytten, så vinduerne knagede. Yderdøren blæste op og ramte væggen med et brag. På en gang slukkedes alle stearinlysene i stuen, og mørket opslugte både bordet, glasset og børnene.

Det er de fire skolekammerater Emmy, Nanna, Simon og Alex på en familiehyttetur giver sig i kast med et spil ånden i glasset, bliver det pludselig alvor, da de modtager mystiske beskeder fra den anden side om en port i skoven og farlige væsner. Snart er de rodet ind i en kamp på liv og død mod onde kræfter. Men hvordan skal fire helt almindelige børn klarer sig mod ældgammel ondskab og sære monstre? Måske er der hjælp at hente i skoven …

Stenen i skoven er første bind i fantasyserien Lysmårens cirkel.