Forfattere og tegnere vi arbejder sammen med/har arbejdet sammen med.

Thomas Schrøder

Forfatter af Fætter Klams (u)lækre monster kogebog, Umuliusserne, Hvad end der tænder dig, mange Anders And historier, oceaner af artikler i næsten alle samlebind om Andeby.

Zelina Ozol

Zelina Ozol  debuterer på BogForum 2021 med børnebogen “Historien om dengang jeg fandt lykken”. Zelina er en levende historiefortæller. Udover at hun snart er færdig med sin BA i historie på Aarhus Universitet, underviser hun på gymnasier via universitet. Hun har været mentor og kolonileder, så arbejdet med børn har altid ligget hendes hjerte nær. Vi glæder os meget til at se, hvad der ellers kommer fra hende i fremtiden, for her er en ung kvinde der formår at formidle og skrive levende og inddragende.

Tatiana Goldberg

Tatiana Goldberg  har udover sit forfattervirke en baggrund som psykolog og illustrator. Tatiana debuterede med “Anima”, men det er albumserien “Kijara”, der har slået hendes navn fast i tegneserieverdenen. Hun springer ud på BogForum som fantasyforfatter med første bind i “Lysmårens Cirkel”. Se mere på www.tatianagoldberg.dk

Jan Kjær

Jan Kjær er forfatter og tegner, vi har været så heldig at han lavede tegningerne til Fætter Klams (u)lækre monster kogebog. Det er nogle super flotte tegninger af alle monstrene, Jan Kjær kan noget helt specielt. I kan se meget mere om Jan Kjær på hans egen side:

http://www.jankjaer.dk/

Fætter Klams (u)lækre monster kogebog er blevet til i samarbejde med tegneren Jan Kjær og forfatteren Thomas Schrøder.

Niels Voss Boldvig

Niels Voss Boldvig er tegner og en dygtig en af slagsen. Vi er så priviligerede at han tegner Umuliusserne, indtil videre er der 4 bøger i serien og en 5. på vej.

Umuliusserne er tegnet af Niels Voss Boldvig og Thomas Schrøder er forfatteren.

Bob Katzenelson

Vi har udgivet en børnebog der hedder: “Karla bliver i Zoo”, den er både tegnet og forfattet af Bob Katzenelson. En dygtig illustrator med en skøn historie. Se mere på hans egen side:

https://www.katzenelson.dk/

Jørgen Mogensen – absurditetens mester

”En victoriansk husmoders eftermiddag” er ikke Jørgen Mogensens første forsøg ud i det erotiske, for i 1987 kunne man finde hans ”Fra det halvgamle København” i Bogfabrikkens tegneserieantologi ”København”. Afart er så heldige at vi fik lov at udgive “En victoriansk husmoders drøm”.

Nikolaj Lauritzen

Hvem kender snart ikke vikingetegneserien Harald Blåtand! Denne skønne satiriske tegneseriestribe er vi lykkelige for at udgive. Se mere på Niks egen side (Han foretrækker at blive kaldet Nik). https://haraldbluetooth.com/