Thomas Schrøder og Dianna lotus ozol

Thomas Schrøder

Thomas Schrøder, dansk tegneserieforfatter, redaktør, forlægger og oversætter. Havde oprindelig efternavnet Andersen, men tog sin tidligere kones efternavn Schrøder. Sammen med Mikael Tjellesen var han redaktør for den danske udgave af Carl Barks' Samlede Værker og Walt Disney's Hall of Fame. Ophavsmand til bogen 1001 spørgsmål og svar om Andeby i 2009. Medstifter og medejer af Forlaget Afart i 2010. Blev eneejer af Forlaget Afart i 2013. I redaktionsrådet for det nordeuropæiske projekt Don Rosas Samlede Værker og redaktør for den danske udgave. 2016 startede Thomas Schrøder Forlaget High Heels Society sammen med Karsten Bøttcher fra Fyns Antikvariat. Desuden medstifter og medejer af Forlaget Comic Factory med Karsten Bøttcher og Frans Boch Waldorff. Thomas er uddannet tekstforfatter fra Den Danske Reklameskole. Han laver en del projekter for Egmont på Anders And samt oversættelser og redigeringer for forlagene Afart, Comic Factory og High Heels Society (som han selv ejer/er medejer af) samt for TegneserieKompagniet. Derudover har han været medlem af Danske Tegneserieskabere i omtrent 20 år. I 2018 blev Thomas suppleant og året efter bestyrelsesmedlem. Forfatter af flere letlæsningsbøger, myldrebogsserien Umulliusserne, Fætter Klams (u)lækre monsterkogebog,

Dianna Lotus Ozol

Dianna Lotus Ozol er ansat i forlaget i 2020, hun står for alt marketing, deriblandt hjemmesiden og webshop. Derudover er hun assisterende redaktør og er også med til oversættelser og korrekturlæsning. Mange års erfaring i butiksverdenen, har stået for webshops, oversættelser af webshops, arbejdet på messer og har en lidenskab for bøger og tegneserier. Samlevende med Thomas, hvilket gør at vi både arbejder og lever sammen. Helt klart en fordel, når begge nyder at nørde i bøgernes verden.

Forlaget Afart og vissioner

Vi ønsker at berige verdenen med skønne tegneserier, børnebøger, kogebøger og der kommer sikkert mere til. Vi elsker at komme ud på messer, ud til boghandlerne og tegneseriebutikkerne og det vil vi fortsætte med. Vi har en del større projekter igang, som vi med tiden vil dele med jer. Vi håber at skabe en masse læselyst og vise hvor fantastisk fordybelsen i bøgernes verden er.

Fætter Klams (U)lækre monsterkogebog

Thomas Schrøder valgte at lave den skønne monsterkogebog gluten og laktosefri. Den første der købte den første udgave, var mig, Dianna Lotus Ozol, allerede den gang, tilbage i 2017, bad jeg Thomas om at lave den gluten og laktosefri, 4 år efter lykkedes det - Og der havde vi så også fundet sammen. Man kan sige, kærlighed igennem en kogebog!