Er du forfatter eller tegner?

Har du en god idé?

Vi kikker altid efter nye udgivelser! Vi gør os mest i tegneserier, børnebøger og kogebøger, men vi er åbne for at udgive andre værker. Det er vigtigt for os at det kan blive et godt samarbejde, vi går op i at kontrakterne er i orden, vi læser korrektur, vi vil komme med en ærlig udmelding, vi vil sikre kvalitetstryk og et godt layout. Vi kommer på en hel del tegneserie/bog messer og holder os orienteret i den fantastiske litterære verden. Vi prioriterer et godt samarbejde, så kemien mellem os, kvaliteten af dit værk, originaliteten i værket og idéerne er vigtige, fungere det ikke, er det et andet forlag du skal arbejde sammen med.

Vi er et lille forlag med oceaner af gåpåmod – Her er plads til humor og vi ser andre i øjenhøjde. Arbejdsomme og går op i detaljer, det hele skal hænge sammen, alt fra valg af papir til tryk, bogomslag, hvordan taleboblerne er placeret, vi ser det og er opmærksomme. 

Lyder vi til at være dem der skal kaste et blik på dit værk, så kontakt os, uanset om vi bliver dit forlag eller ej, så vil vi behandle dit værk med respekt og hvis vi siger ja, vil vi gøre alt i vores magt, for at dit værk kommer ud på bedst tænkelige måde.

Med venlig hilsen

Thomas og Dianna