Elsie er kommet til Danmark

Det var kærlighed ved første blik!  Elsie er en pige med krudt i måsen og meget alternative løsninger, på livets små udfordringer. Elsie kommer fra Holland, hvor hendes oprindelige navn er Elsje. Forfatteren er Eric Hercules og er illustreret af Gerben Valkema. 

Vi udgav den første Elsie tegneserie i slutningen af 2020, en god afslutning på et år hvor corona fyldte hele verdens tanker (og stadigt gør). Den første udgivelse hedder: “Elsie 1 – En klasse for sig” – Vi håber hun modtages så godt i Danmark, at vi kan udgive alt der er lavet med hende. 

Jeg vil lave lidt flere artikler om Elsies færden ud i det danske land  – Hun har fået nogle super lektørudtalelser, både på skrift og på youtube. Derudover har hun fået sin egen fanside på facebook, kik ind på:

Elsie fanside